The Road To Glory

Bestel nu voor slechts €9,95
The Road to Glory is het enige Nederlandstalige boek over poolbiljart en behandelt de belangrijke basis van pool, materialen, spelsoorten, spelregels, training, mentale aspecten, geschiedenis, trickshots en effectsoorten. Maar wat dit boek vooral onderscheidt van andere boeken over pool, is dat de meeste hoofdstukken zijn aangevuld met anekdotes over de ervaringen die ik heb meegemaakt tijdens mijn ‘Road to Glory’.

De eerste druk van The Road to Glory – Pool voor Iedereen is in 2005 verschenen en de tweede druk in 2007. Inmiddels hebben er al 4.700 exemplaren hun weg weten te vinden naar poolliefhebbers in Nederland en België.

The Road to Glory is uitermate geschikt voor de beginnende speler en recreanten die meer willen dan zomaar wat ballen wegschieten. Ook zullen gevorderde spelers in dit boek begeleiding vinden op hun ‘Road to Glory’

Het maakt niet uit of je nu een speler bent die één keer per week gezellig met wat vrienden gaat poolen of dat je een speler bent die de beste wilt worden, The Road to Glory geeft antwoord op het merendeel van je vragen.

Hoe kan ik nu het beste richten? Wat voor soort oefeningen moet ik doen om beter te leren poolen? Moet de 8-ball nu wel of niet in de overstaande pocket als de laatste bal? Hoe hard moet ik stoten? Hoe maak ik een draw shot? Mag ik na een fout van mijn tegenstander één of twee keer? Hoe speel ik met effect? 

The Road to Glory – instructieboek, 304 pagina’s, 36 hoofdstukken, paperback 15,7 X 23,4 cm
Het cadeau voor elke poolspeler. Nu met de mogelijkheid om een exemplaar te laten signeren met een persoonlijke boodschap

Van de tweede druk zijn nog exemplaren te bestellen. Voor slechts €9,95 kun je jouw (gesigneerde) exemplaar bestellen. Geef bij jouw bestelling in het notitieveld aan of jouw exemplaar gesigneerd moet worden en eventueel met een tekst.

‘Het is een boek waarin je oneindig veel kunt ontdekken en waarin je jezelf eigenlijk steeds beter leert kennen. Iedereen bewandelt een weg en iedereen wil graag weten hoe die weg te moeten bewandelen. Voor mij persoonlijk is het meer dan een boek dat over poolspelen gaat. Het is een ontdekkingsreis naar je eigen fysieke en mentale mogelijkheden. Waar liggen je technische grenzen en hoe sterk is de geest. Met dit boek opent Willem voor iedere poolliefhebber “The Road to Glory”
Door: Wibi Soerjadi

The Road to Glory van Willem la Riviere behandelt alle aspecten van poolbiljart op wedstrijdnivo. Trainingsmethodes, mentale tips en persoonlijke accenten maken het een vermakelijk boek, maar ook een fundamenteel bestanddeel voor de beginnende speler in het lange leerproces. Het is zeker dat met dit boek in de hand, dat leerproces beduidend sneller gaat! Ook voor de meer ervaren speler is het een aanvulling voor de boekenkast. Door het persoonlijke accent voel je de ‘pool vibes’ opborrelen”.
Door Alex Lely, meervoudig Nederlands en Europees Kampioen Pool en World Pool Master

Als je als beginnende speler het meteen goed wilt aanpakken moet je zeker in het bezit zijn van de road to glory, de leuke anecdotes maken het boek ook nog is erg leuk om te lezen in tegenstelling tot andere poolboeken”.
Door Nick van de Berg, meervoudig Nederlands en Europees Kampioen Pool

Winkelwagen